fbpx

Groeiplekken bij Phood Farm! Een nieuwe start om jezelf even terug te vinden en op te laden.

Deze optie is er speciaal voor hen die op eigen tempo willen reïntegreren bij Phood Farm. Voor sommigen betekent dat om zo snel mogelijk weer een betaalde baan te (her)starten, voor anderen is het meer oriënterend om te kijken wat je echt interesseert en blij maakt, en voor weer anderen gaat het om in eigen tempo emotioneel, mentaal of fysiek op te krabbelen na een terugslag. 

Wij bieden een op maat gemaakt traject tegen een kleine vergoeding, omdat wij jou het beste willen geven en wij meer bieden dan een ‘standaard vrijwilligerstraject’. Dat houdt concreet in;

  • Individuele werkafspraken afgestemd op jouw belastbaarheid en jouw kwaliteiten.
  • Meehelpen en leren over duurzame, lokale voedselproductie.
  • Werkbegeleiding met ervaring in het begeleiden van mensen die iets meer aandacht of aanpassing nodig hebben.
  • Individuele coachingsgesprekken voor groei op emotioneel, mentaal, fysiek én spiritueel vlak (tweewekelijks of maandelijks).
  • Een gezonde lichte lunch op jouw werkdagen.

Wanneer je interesse hebt in een dergelijke groeiplek bij Phood Farm, kun je eerst eens langskomen om kennis te maken met Liza en de farm. 

Wanneer dat goed bevalt, zullen we 1 of 2 proefdagen inplannen waarna we bespreken of je met het traject wilt starten. De duur van jouw traject is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden; soms staat er een termijn voor vanuit een reintegratie- of job coach, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Meestal duren dergelijke trajecten tussen de 3 maanden en een jaar. Door regelmatig te evalueren houden we samen een vinger aan de pols met jouw groei en wanneer jij klaar bent voor een volgende stap, stopt het traject. 

Meet your coach Liza!

De groeiplekken worden begeleid door Liza, één van de oprichters van Phood Farm en opgeleid als Psychologe én Tai Chi & Chi Kung instructrice. Liza richt zich graag op groei, op afstemming op het individu (jij dus) en kijkt liever naar wat je wél kan en wie je echt bent, dan naar jouw beperkingen. Vraag vrijblijvend een intake gesprek aan.

Reviews van onze deelnemers